Eerste interview North West (10) voor de camera over haar debuutalbum

North West, de 10-jarige dochter van Kanye West en Kim Kardashian, werd geïnterviewd over haar debuutalbum, Elementary School Dropout, tijdens Rolling Loud 2024. Ye betrad het podium op de openingsavond, donderdag 14 maart, van het festival in Hollywood Park in Inglewood, Californië, terwijl North en vrienden zich op een gegeven moment tijdens de set bij hem voegden.

In een clip die zaterdag door Rolling Loud op Instagram werd gedeeld, is te zien hoe North een paar minuten doorbrengt met de jonge verslaggever Jazlyn, ook bekend als Jazzy, de 13-jarige achter Jazzys World TV.

Eerst werd aan North gevraagd hoe het met haar ging, waarop ze beleefd antwoordde: “Goed, hoe gaat het met je?” De volgende vraag die werd gesteld ging over voortijdig schoolverlaten en in het bijzonder over hoe de jonge artiest denkt over het uitbrengen van een album, en wat mensen ervan mogen verwachten. “Het wordt geweldig”, zei North.

Wanneer wordt Elementary School Dropout vrijgegeven? Nou, dat hangt blijkbaar nog steeds in de lucht. “Zoals… ik weet het niet”, zei North. En toen haar werd gevraagd of het project zou samenwerken met Ye, bleef North de zaken cryptisch houden: “Misschien! Wij weten het nog niet!” “Bedankt mevrouw @kimkardashian voor uw hulp”, ondertitelde Jazzy de video.

North zei: “Ik heb aan een album gewerkt”, deelde ze met het publiek. “En het heet Elementary School Dropout.” Het is een eerbetoon aan het album The College Dropout uit 2004 van haar vader.

error: Kopiëren mag niet!