Son Heung-min Herstelt voor WK Kwalificaties na Incidenten Asian Cup.

Na een turbulente periode tijdens de Asian Cup, waarbij Zuid-Korea werd uitgeschakeld en coach Jurgen Klinsmann werd ontslagen, richten Son Heung-min en het Zuid-Koreaanse team zich nu op de WK-kwalificatiewedstrijden. Son, betrokken bij een handgemeen dat resulteerde in een ontwrichte vinger, heeft het goedgemaakt met teamgenoot Lee Kang-in. Beiden zijn opgenomen in de selectie voor de aankomende wedstrijden tegen Thailand. Ondanks teleurstellingen in de Asian Cup, staat Zuid-Korea bovenaan hun kwalificatiegroep en hoopt op verdere overwinningen. Japan, eveneens teleurgesteld in de Asian Cup, staat voor cruciale wedstrijden tegen Noord-Korea, terwijl Qatar, winnaar van de Asian Cup, verder gaat zonder hun aanvoerder Hassan Al-Haydos die onlangs zijn internationale carrière beëindigde.

error: Kopiëren mag niet!