Oprah Winfrey draagt een broek met grootste rits ooit gezien

Als iemand alles altijd groter en beter kan, dan is het de mediamagnaat wel. De gulp van onze spijkerbroek is normaliter iets dat we proberen te verbergen (en God verhoede dat hij losraakt). Maar Oprah Winfrey vestigt de aandacht op de normaal gesproken verborgen plek, met wat waarschijnlijk de grootste rits is die we ooit hebben gezien.

De producent, literatuurkenner en allesomvattende mediamagnaat was te gast bij Jimmy Kimmel Live, waar ze haar voormalige talkshowhoed opzette en Kimmel bestookte met vragen over de organisatie van de Oscars van 2024.

Voor haar optreden op de late avond droeg Oprah een cropped goudkleurige coltrui over een fonkelend hemdje in dezelfde kleur. Maar haar broek was de echte ster van de show: een XXL Zipper-jeans met rechte pijpen van Louis Vuitton. De broek had oversized details, van de riemlussen tot de zakken en natuurlijk de opvallende rits. Om in het oversized thema te blijven, droeg Winfrey ook een tweekleurige, geometrische zonnebril en gouden oorbellen.

Ze maakte haar look af met een paar bruine naaldhakken met puntige tenen. Van haar kaskrakerinterview met prins Harry en Meghan Markle tot het produceren van de Oscargenomineerde film The Color Purple en haar duidelijke voorliefde voor een reusachtige rits, we kunnen er altijd op rekenen dat Oprah Winfrey alles groter en beter doet.

error: Kopiëren mag niet!