Zendaya en Tom Holland keken samen tennis tijdens BNP Paribas Open

In tennis betekent liefde nul, maar Zendaya en Tom Holland die samen een tenniswedstrijd speelden, was liefde nog verre van nul. Het paar woonde onlangs de BNP Paribas Open in Indian Wells, Californië bij, en het was best schattig.

Ze werden afgelopen weekend op de baan gezien, genoten van de wedstrijd en zongen mee met de hitsingle van Whitney Houston, “I Wanna Dance With Somebody.” Zendaya speelt een tenniscoach en oud-speler die betrokken is bij een liefdesdriehoek in de komende film ‘Challengers’.

De Poolse Iga Świątek versloeg Maria Sakkari uit Griekenland met 6-4, 6-0 en won haar tweede BNP Paribas Open-titel in drie jaar en poseerde later voor een foto met Zendaya die Świątek deelde op social media.

De ‘Spider-Man’-sterren zijn al jaren met elkaar verbonden, maar zijn behoorlijk privé geweest over hun relatie. Zendaya deelde onlangs in een interview dat Holland ‘een prachtig charisma’ heeft.

error: Kopiëren mag niet!