Buurtbewoners houden verdachte staande na poging hangmat te stelen

Buurtbewoners hebben vrijdag 15 maart de verdachte A.J. (61) op een adres aan de Zuster Polanenweg staande gehouden en overgedragen aan de politie van het bureau Livorno.

De man werd die dag op heterdaad betrapt door een buurtbewoner toen hij het touw van een hangmat doorsneed. Bij het zien van de buurtbewoner zette de verdachte het op een lopen en probeerde over een schutting te springen om zijn vluchtweg voort te zetten.

De buurtbewoner ging hem echter achterna en hield de verdachte samen met andere buurtbewoners, die al op de plek waren, staande. 

Op de verdachte werd aangetroffen en in beslag genomen een ice box. Hierna werd de verdachte A.J. ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!