Suriname op toerismebeurs in Atlanta (VS) en in Matoury, Frans-Guyana

De Suriname Hospitality and Tourism Association (SHATA) was 8, en 10 maart aanwezig op de internationale toerisme beurs Travel and Adventure Show in Atlanta (VS) en op de“Salon du tourisme et des loisirs de la Guyana PROGT” in Matoury, Frans-Guyana,

De Amerikaanse markt heeft enorm veel potentie voor de toerismeindustrie in Suriname. Door deel te nemen aan internationale beurzen, waaronder in de VS, kunnen nieuwe markten worden aangeboord en de Surinaamse positie als een topbestemming in de regio versterkt worden.  De participanten hebben samen de toeristische mogelijkheden die Suriname te bieden heeft belicht, variërend van adembenemende natuur tot culturele en historische schatten.

Suriname stond ook op de Salon du tourisme et des loisirs de la Guyana PROGT.

Het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) heeft in samenwerking met de private sector/de Suriname Hospitality and Tourism Association (SHATA) en met de ondersteuning van de toerisme Authoriteit van Frans-Guyana,  deelgenomen aan de beurs.

Suriname doet elk jaar mee aan de Salon du tourisme et des loisirs beurs de la Guyana PROGT om Suriname te promoten met de slogan: “Suriname, The Hidden Treasure of South America”. Ook tijdens deze beurs werd Suriname gepromoot met de promofilm en een destinatiegids in drie talen, hardcopy in het Engels en middels een QR code in het Nederlands en Frans. 

De deelnemers aan deze beurs waren SHATA, Torarica Group, Queens Hotel Paramaribo, Anaula Nature Resort, Houttuyn en Wellness River Resort. 

Verder heeft Gum Air N.V. , met haar partners, ook op de beurs gestaan om de vluchten tussen Suriname en Frans Guyana v.v. te promoten. Deze zullen binnenkort van start gaan.

Frans Guyana is de tweede grootste toerisme markt voor Suriname en is het belangrijk om deze markt te behouden en verder uit te bouwen.

error: Kopiëren mag niet!