Samenwerking SLM en Winair op Sint Maarten

Het strategische partnerschap van Surinam Airways (Surinaamse Luchtvaart Maatschappij) en Winair, de nationale luchtvaartmaatschappij van Sint Maarten, creëert een uitgebreid netwerk en biedt naadloze verbindingen voor meer gemak en flexibiliteit.

Er is een interline-partnerschap aangegaan met Windward Islands Airways International (Winair), een gerenommeerde vervoerder met meer dan 60 jaar ervaring in het Caribisch gebied. Dit partnerschap zal dat ook doen reizigers op dezelfde dag verbindingen mogelijk maken naar eilanden buiten Sint Maarten, zoals Antigua, Dominica, Saba, Sint Eustatius, Sint Barth, Martinique, Tortola en meer.

De samenwerking tussen Surinam Airways en Winair komt als antwoord op de veranderende behoeften van moderne reizigers die op zoek zijn naar naadloze en stressvrije reizen. Door de krachten te bundelen willen beide luchtvaartmaatschappijen dat bereiken bieden klanten meer connectiviteit en gemak gedurende hun gehele reis.

Deze samenwerking biedt passagiers een gestroomlijnd boekingsproces, waarbij ze tickets voor meerdere trajecten kunnen kopen reizen waarbij beide luchtvaartmaatschappijen betrokken zijn, waarbij u een boeking maakt om bijvoorbeeld via Aruba naar Sint Maarten te reizen of Curaçao. De passagier ontvangt één ticket, reist naar Curaçao, stapt over naar Winair en vervolgt zijn/haar reis vanuit Suriname naar Sint Maarten.

Dankzij deze samenwerking kan Surinam Airways haar netwerk uitbreiden en klanten meer reizen bieden opties naar het Caribisch gebied, de Nederlandse Antillen, Zuid-Amerika en Europa, zo laat de SLM donderdag 16 mei weten.

error: Kopiëren mag niet!