Lions Club Parwani lanceert “Stop Pesten” poster

Lions Club Parwani heeft op 9 maart de lancering van de “Stop Pesten” poster plaatsgevonden tijdens een belangrijk evenement. District Governor Lion Natascha Hamilton en First Vice District Governor Lion Ravin Changoer waren eregasten bij dit initiatief.

De voorzitter van de Stop Pesten-commissie, Lion Nasser Dahoe, overhandigde het eerste exemplaar van de poster namens Lions Club Parwani aan de District Governor. De President van Lions Club Parwani ,Soebhas Loetawan, benadrukte het wereldwijde karakter van pesten en de noodzaak van collectieve inspanningen om het probleem aan te pakken.

In het fiscaal jaar 2022/2023 onder leiding van de President Reza Abdoelhak(thans IPP) was goedkeuring verleend aan een Commissie onder leiding van Lion Nasser Dahoe om het project “Stop Pesten” op te starten.

Het initiatief om pesten te bestrijden heeft steun gekregen van verschillende belangrijke stakeholders zoals:de voorzitter van de Nationale Assemblee Marinus Bee, het ministerie van Onderwijs, zangeres Nisha Madaran, ouders, leerlingen, leraren, maatschappelijke organisaties en bedrijven. 

Dankzij de steun van bedrijven zoals Proprint, Dagblad Suriname en Times of Suriname kan Lions Club Parwani haar projecten voortzetten en hoopt zij op verdere steun van de gemeenschap.

De “Stop Pesten” poster is een krachtig middel om bewustwording te creëren en een cultuur van respect en acceptatie te bevorderen. Lions Club Parwani roept iedereen op om de boodschap te verspreiden en samen te werken aan een wereld waarin pesten geen plaats meer heeft.
Voor meer informatie en om de “Stop Pesten” poster te verkrijgen, kunt u contact opnemen met Lions Club Parwani via: [email protected].

error: Kopiëren mag niet!