Timberwolves zegevieren over Clippers na het vertrek van Leonard

In een opmerkelijke NBA-wedstrijd behaalden de Minnesota Timberwolves een overwinning tegen de Los Angeles Clippers met een eindscore van 118-100, waarmee ze een vroege achterstand overwonnen nadat Clippers’ aanvaller Kawhi Leonard de wedstrijd verliet vanwege rugkrampen. Ondanks het vertrek van Leonard na zes punten te hebben bijgedragen in het eerste kwartaal, waardoor de Clippers aanvankelijk aan de leiding bleven (34-21), kwamen de Timberwolves op indrukwekkende wijze tot een rally. Anthony Edwards leidde de aanval met 37 punten, ondersteund door de 28 punten van Nickeil Alexander-Walker en de 23 punten van Mike Conley. Deze overwinning betekende een verbetering voor de Timberwolves en schoof op naar 2-2 bij afwezigheid van Karl-Anthony Towns vanwege een knieblessure.

Andere opmerkelijke wedstrijden waren onder meer de dominante overwinning van de Sacramento Kings op de Milwaukee Bucks met een score van 129-94, en de Boston Celtics die de Utah Jazz met 123-107 versloegen, wat hun derde opeenvolgende overwinning markeerde. De New York Knicks toonden een sterke verdediging tegen de Philadelphia 76ers en wonnen met 106-79, en de Indiana Pacers wonnen de Oklahoma City Thunder met 121-111. Ondertussen zegevierden de Memphis Grizzlies over de Washington Wizards met een score van 109-97, en de Houston Rockets versloegen de San Antonio Spurs in een nipte 103-101 overwinning.

error: Kopiëren mag niet!