Vorderingen optimalisatie diensten EBS in Nickerie met plaatsing hoogspanningsmasten

Het district Nickerie ondergaat een transformatie voor wat betreft elektriciteit. Reizigers die op de  “weg naar South Drain” zijn en richting Nieuw Nickerie gaan, kunnen niet anders dan de veranderingen opmerken langs de CR. Biswamitreweg. Er worden hoogspanningsmasten geplaatst in het district. 

Stalen structuren langs de weg

Deze hoogspanningsmasten zijn niet zomaar stalen structuren langs de weg; ze zijn de ruggengraat van een modern energienetwerk dat elektriciteit zal leveren aan de gemeenschappen van Nickerie. Om het transport van elektriciteit, dat wordt opgewekt in centrales, te vergemakkelijken worden vaak hoogspanningsmasten gebruikt.  

Hoogspanningsmasten zijn als de superhelden van het elektriciteitsnet, die de elektriciteit veilig en efficiënt over lange afstanden dragen naar waar het nodig is. Ondergrondse kabels zijn duur en warmteverliezen kunnen optreden, dus deze vormen een makkelijke bovengrondse route.

Visueel bewijs vorderingen

De komst van deze hoogspanningsmasten markeert niet alleen een technologische vooruitgang, maar ook een grote sprong voorwaarts in de ontwikkeling van Nickerie. Voorheen waren de straten gevuld met gewone masten, maar nu zijn ook deze grote, hoge masten te zien. Dit vormt een bewijs van de voortdurende vooruitgang in vorderingen van de Energie Bedrijven Suriname met hun projecten in Nickerie.

error: Kopiëren mag niet!