De Verjongde Joshua Heeft Nog Steeds Een Punt Te Bewijzen Tegen Fury: Tijd”

Anthony Joshua’s spectaculaire tweederonde KO-overwinning op Francis Ngannou in Saoedi-Arabië toonde zijn verjongde vechtvorm onder trainer Ben Davison. Promotor Eddie Hearn noemde Joshua snel het beste zwaargewicht ter wereld na zijn prestatie. Echter, met de aanstaande strijd tussen Tyson Fury en Oleksandr Usyk voor het onbetwiste zwaargewichtkampioenschap, blijft de ware nummer één zwaargewicht onbeslist. Fury en Usyk, beiden boven Joshua in de ESPN-zwaargewichtranglijst, plannen later dit jaar een rematch, waardoor Joshua moet wachten op een kans om de top te bereiken.

Joshua’s toekomst en mogelijke gevechten hangen af van de uitkomst tussen Fury en Usyk. Een toekomstige match tussen Joshua en Fury zou een van de grootste boksevenementen in de Britse geschiedenis kunnen worden. Ondertussen kan Ngannou, na zijn nederlaag, kiezen om terug te keren naar MMA waar hij ook succesvol is geweest, ondanks de mogelijkheid om meer te verdienen met boksen. Zijn toekomst blijft open, met mogelijke gevechten in zowel boksen als MMA.

error: Kopiëren mag niet!