Indiase Miss World-deelneemster Sini Shetty danst op liedjes van Aishwarya Rai  

Tijdens de talentenjacht van Miss India 2024 bracht de Indiase Sini Shetty een dans-eerbetoon aan Aishwarya Rai, die de verkiezing 30 jaar geleden, in 1994m won. Femina Miss India World 2022 Sini Shetty, die India vertegenwoordigt tijdens de 71e Miss World-verkiezing, bracht hulde aan Aishwarya Rai door te dansen op haar liedjes in de talentenronde.

Dit jaar is het de 30e verjaardag van de nationale glorie die ze naar India bracht. Sini danste op enkele iconische nummers van Aishwarya, zoals ‘Nimbooda’ van Hum Dil De Chuke Sanam, ‘Taal Se Taal Mila’ van Taal en ‘Kajra Re’ van onder meer Bunty Aur Babli.

Sini deelde haar dansoptreden op social media en schreef: “Voor mijn talentenshow op de 71e Miss World vind ik het geweldig om een ​​eerbetoon te brengen aan de ongeëvenaarde en verbluffende Miss World 1994, @aishwaryaraibachchan_arb.  Sinds haar bekroning heeft Aishwarya het Bollywood-podium in vuur en vlam gezet en is ze een baken van gratie en talent geworden.”

“Toen ik opgroeide, was ik gefascineerd door haar optredens, waarbij ik vaak merkte dat ik haar dansbewegingen nabootste. Nu ik hier vandaag India vertegenwoordig, voelt het ongelooflijk passend om deze legende te eren. Ze is tijdens haar reis een bron van inspiratie geweest voor talloze mensen. Mijn optreden vanavond is een mix van Indiase klassieke en Bollywood-dansstijlen, een oprecht eerbetoon aan de erfenis van Aishwarya Rai Bachchan”, voegde Sini eraan toe.

error: Kopiëren mag niet!