Brad Pitt en Penélope Cruz openen Chanel Paris Fashion Week Show 

De acteurs openden Chanel Paris Fashion Week Show met een korte film terwijl Gigi Hadid op de catwalk verschijnt. Hoewel A-listers de afgelopen dagen massaal naar shows in de Franse hoofdstad zijn gekomen, was Chanel’s Fall-Winter Womenswear 2024/2025 Ready-to-Wear-show dinsdag een soort blockbuster.

Brad Pitt en Penélope Cruz trapten de show af toen ze samen de hoofdrol speelden in een zwart-wit korte film die een eerbetoon was aan de Franse badplaats Deauville, waar de hele show om draaide. In de film speelden Pitt, 60, en Cruz, 49, scènes na uit een klassieke, Oscar-winnende Franse film, A Man and a Woman uit 1966.

De regisseur van de film, Claude Lelouch, was ook aanwezig bij de show van Chanel en arriveerde samen met Cruz, die in 2018 merkambassadeur werd voor het modehuis.

Pitt was niet aanwezig bij de show voor dameskleding, maar de acteur heeft een rijke geschiedenis met  het merk als de eerste mannelijke woordvoerder van zijn iconische geur Chanel No. 5. In Deauville opende Gabrielle ‘Coco’ Chanel meer dan een eeuw geleden de allereerste winkel van het Franse luxemerk, en creatief directeur Virginie Viard structureerde de hele show als een ‘eerbetoon aan Deauville, een plek die Gabrielle Chanel inspireerde tot de uitvinding van een allure’, aldus de website van Chanel.

Tegen het einde van de show maakte Gigi Hadid een grootse entree – haar eerste catwalkoptreden op de Fashion Week sinds ze Miu Miu’s lente/zomer 2024-show op de Paris Fashion Week in oktober afsloot.

Hadid, 28, droeg een lange zwarte jurk die doorzichtig was tot onder de taille, met een paar suède platformlaarzen en een dramatische collectie opvallende gouden sieraden, waaronder twee getextureerde manchetarmbanden en een gelaagde gouden ketting met verschillende medaillons. Om haar middel zat een dunne zwarte riem met een gouden gesp en tijdens het lopen hield ze een zwarte Chanel-tas in haar hand.

error: Kopiëren mag niet!