Pysano brengt zijn eerste EP ‘Emotionial’ uit met vijf nummers

Pysano is geboren als Dwane Knight op Jamaica, in de parochie van Clarendon. In gesprek met Dagblad Suriname zegt hij: “I am a singer, songwriter and producer.: Hij bracht 5 maanden geleden zijn allereerste EP uit met maar liefst 5 nummers erop.

Pysano zingt al geruime tijd, maar is nu van plan om zijn zangcarriere op te pakken. Voor zijn Record-label werkt hij samen met een producer in Suriname en Jamaica. Om dit meesterwerk samen te stellen heeft hij onlangs de video en audio van de hoofd track ‘Emotional’ in première gebracht op STVS en Radio SRS.

Hij hoopt dat zijn muziekstijl door zijn fans en volgers goed wordt ontvangen en dat ze tevreden zijn met zijn EP. Abonneer je op zijn YouTube-kanaal: Pysano muziek, Insta gram: Pysano_music7 en zijn Facebook: Pysano muziek. Zijn emailadres: [email protected].

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!