Vicepresident Brunswijk in het huwelijk getreden met zijn partner Adolfina Cairo

Vicepresident en ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk is vandaag, donderdag 7 maart, op zijn 63e verjaardag, in het huwelijk getreden met Adolfina Cairo. Het huwelijkspaar was mooi in het wit gekleed. Al sinds 1987 zijn Brunswijk en Cairo samen. Maar, pas nu hebben zij kennelijk besloten om hun relatie te bekrachtigen met een huwelijk, dat werd gesloten in de  St. Theresia Kerk te Moengo.

Het huwelijk kon door de samenleving gevolgd worden door een live-stream te volgen op de Facebookpagina van Brunswijk. Hij schreef daar onder meer: “Terwijl ik deze mijlpaal bereik, kijk ik terug op mijn leven vol herinneringen, ervaringen en geleerde lessen die me hebben gevormd tot wie ik vandaag ben. Het huwelijk vertegenwoordigt niet alleen een nieuw hoofdstuk van liefde en verbondenheid met mijn partner, maar ook een viering van mijn persoonlijke groei en evolutie door de jaren heen.”

“Te midden van vrienden, familie en geliefden, staan we vandaag klaar om onze liefde te bezegelen en een toekomst samen te omarmen, gevuld met wederzijds respect, steun en geluk. Deze dag is niet alleen een viering van onze liefde, maar ook een erkenning van de wijsheid en ervaringen die ons hebben geleid naar dit moment van vreugde en verbintenis”, aldus de vicepresident.

Als bemoediging en leidraad voor zijn huwelijk citeerde hij 1 Korintiërs 13:4-7: “De liefde is geduldig en vol goedheid. De liefde kent geen afgunst, geen ijdel vertoon en geen zelfgenoegzaamheid. Ze is niet grof en niet zelfzuchtig, ze laat zich niet boos maken en rekent het kwaad niet aan, ze verheugt zich niet over het onrecht maar vindt vreugde in de waarheid. Alles verdraagt ze, alles gelooft ze, alles hoopt ze, in alles volhardt ze.”

Met het huwelijk van Brunswijk was het voor het eerst, dat zowel de president en vicepresident gedurende hun ambtstermijn in het huwelijk zijn getreden. President Chandrikapersad Santokhi stapte in juli 2020 in het huwelijksbootje met first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry, daags nadat de president was beëdigd tot het ambt. 
Santokhi feliciteerde zijn vicepresident hartelijk met de verjaardag en het huwelijk:

“Heel veel geluk, voorspoed en goede gezondheid toegewenst op uw 63e jaardag. Mijn band met de vp gaat jaren terug en ik ervaar hem als een ervaren en gedreven politicus. In 2020 gingen wij onder uitdagende omstandigheden gezamenlijk een grote uitdaging aan. Ik ben tevreden met de prestaties die samen zijn neergezet. Ik spreek extra felicitaties uit aan de vp vandaag. Hij treedt in het huwelijk met Adolfina Cairo. Ook in dit verband de hartelijke felicitaties en gelukwensen. Moge uw pad samen verlicht zijn. Gods rijkste zegen en blessi mi lobi brada”, aldus de president via sociale media.

error: Kopiëren mag niet!