Verenigd Koninkrijk: Man (42) in Wales verbreekt wereldrecord meeste konijnen-tatoeages

Een man in Wales heeft het Guinness World Record verbroken voor de grootste verzameling… konijnen tatoeages. “Een droom die in vervulling gaat”, aldus tv-cameraman Craig Evans (42) die zo’n 10.000 pond zou hebben uitgegeven om de konijntjes op zijn lichaam te laten tatoeëren door verschillende artiesten over de hele wereld.

Tot nu toe heeft hij tatoeages laten zetten in salons in het Verenigd Koninkrijk, Japan, Zuid-Korea, Spanje, Frankrijk en de Verenigde Staten.

Craig zegt dat hij de eerste in 2009 liet zetten en dat hij toen geen plannen had om nog meer konijnen op zijn lichaam te laten tatoeëren. Nadat hij een paar jaar later in New York de tweede liet zetten, besloot hij echter bij het thema te blijven.

Craig’s obsessie voor konijnen begon naar eigen zeggen als kind met zijn bewondering voor stripfiguren als Bugs Bunny, Roger Rabbit en Stampertje.

error: Kopiëren mag niet!