St. Women Society zet zich in voor een glimlach in Suriname

De Stichting Women Society, recentelijk opgericht in Nederland, heeft afgelopen dagen in Suriname hartverwarmende momenten gecreëerd voor bewoners van kinder- en bejaardentehuizen in Torarica en Shadien.

Onder leiding van voorzitter Fazia Habib, die samen met haar man en familie al 15 jaar lang sociale projecten in Suriname ondersteunt, werden duizenden levensmiddelenpakketten en benodigdheden gedoneerd aan verschillende instellingen en behoeftigen.

Circa 200 seniorenburgers uit de tehuizen Ashiana, Margriet, Majella, Emma, Evie, Debby, en Albertine in Shadien werden donderdag 29 februari verrast met een dag vol lekker eten, drinken, muziek en gezelligheid. Zondag 3 maart was het de beurt aan de kinderen uit tehuizen zoals Nos Casitas, Huize Campagne, Huize Ramoth, Lotjeshuis, Kinderhuis Samuel, Saron en Huize Tyltyl. Zij genoten van een feestelijke middag in Torarica, waar de tuin en bankethal waren omgetoverd tot een speelparadijs compleet met kinderspelen, schminken, clowns, goochelaars, een DJ, popcorn, suikerspin en dans.

Deze speciale dag werd mogelijk gemaakt in samenwerking met Hotel Torarica, waarbij zowel de senioren als de kinderen onvergetelijke momenten beleefden.

Het bestuur van Stichting Women Society, waaronder penningmeester Millie Mahesh en secretaris Rabia Mohan, zet zich volledig in voor het welzijn van de Surinaamse gemeenschap. Fondsen voor deze sociale projecten worden gedeeltelijk verkregen door fundraisingevenementen, waarbij elke bijdrage een glimlach betekent voor wie het nodig heeft.

error: Kopiëren mag niet!