Auto raakt van de weg die leidt naar goudzoekerskamp Krofaya

De politie van het politiebureau Brownsweg kreeg zaterdagmiddag 2 maart omstreeks half zes via het Command Center een melding van een verkeersongeval ter hoogte van de weg die leidt naar het goudzoekerskamp Krofaya.

Agenten gingen na de melding meteen naar de locatie voor onderzoek en troffen daar een zwarte Vitz aan die van de weg was geraakt. In het voertuig werden de bestuurder en een medepassagier aangetroffen die niet aanspreekbaar waren.

Zij werden in een ambulance eerst naar de poli van de Medische Zending (Brownsweg) overgebracht en naderhand naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het is vooralsnog onbekend wat de oorzaak van het verkeersongeval is, De bestuurder is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en vertoonde geen tekenen van dronkenschap. Het voertuig is aanzienlijk beschadigd en is door de sleepdienst weggesleept.

Het onderzoek duurt voort, zo bericht de Unit Verkeer Midden van het Korps Politie Suriname.

error: Kopiëren mag niet!