Leverkusen vergroot voorsprong in Bundesliga naar 10 punten

Bayer Leverkusen, onder leiding van coach Xabi Alonso, heeft een belangrijke stap gezet richting het Bundesliga-kampioenschap door met 2-0 te winnen van 1. FC Köln, ondanks dat Köln met 10 man stond. De overwinning, met doelpunten van Jeremie Frimpong en Alex Grimaldo, brengt Leverkusen 10 punten los van de concurrentie met nog 10 speelrondes te gaan. Deze overwinning kwam na een 2-2 gelijkspel van Bayern München tegen Freiburg, waardoor Leverkusen hun voorsprong kon uitbreiden. Leverkusen heeft nu een Duits record van 34 ongeslagen wedstrijden over alle competities dit seizoen. Met deze voorsprong kijkt Leverkusen ernaar uit om Bayern München te onttroondden na hun 11-jarige heerschappij als Duitse kampioenen.

error: Kopiëren mag niet!