Zorgen om huwelijk Justin en Hailey Bieber na verontrustende post

Het lijkt erop dat het huwelijk van Justin (30) en Hailey Bieber (27) aan een zijden draadje hangt. Althans, dat zou je denken als je haar vader Stephan Baldwin (57) op Instagram volgt.

De acteur deelde donderdag een nogal cryptisch bericht op zijn Instagram waarin hij vraagt of mensen willen bidden voor Hailey en Justin. Wat het allemaal nog saillanter maakt, is dat het oorspronkelijke bericht afkomstig is van de pastoor van Justin en Hailey, Victor Marx.

Het stel gaat wekelijks naar de Churchome Church en zijn dan ook erg close met Victor. Fans weten dan ook niet wat ze zien als Victor deze week ineens een video deelt waarin Justin gitaar speelt en zingt ‘I Could Sing of Your Love Forever’ en daarbij schrijft. ‘Christenen, alsjeblieft. Willen jullie als je aan Justin en Hailey denkt ook voor hun bidden. Bid voor wijsheid, bescherming en toenadering tot god. Mensen met hoge posities hebben vaak met speciale uitdagingen te maken.’

Inmiddels heeft Marx deze post op zijn Instagram pagina verwijderd, zo laat hij weten:

De vader van Hailey, die zich altijd openlijk uitlaat over zijn geloof, besloot de video op zijn ‘Instagram stories’ te delen. Hij legt er verder niet bij uit waarom hij mensen vraagt om te bidden voor het koppel. Hailey en Justin zijn vijf jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt. 

error: Kopiëren mag niet!