Shah Rukh Khan danst met wereldwijde popsensatie Rihanna 

Shah Rukh Khan en zijn gezin, vrouw Gauri Khan en kinderen Aryan Khan, Suhana Khan en AbRam hebben genoten van hun tijd bij de pre-huwelijksfestiviteiten van miljardair Mukesh Ambani’s zoon Anant Ambani en industrieel Viren Merchant’s dochter Radhika Merchant n Jamnagar, Gujarat.

Er is een openhartig moment ontstaan ​​tijdens de viering van Dag 1, waarbij Bollywood-icoon Shah Rukh Khan en de wereldwijde popsensatie Rihanna in een spontane dansomhelzing worden getoond. Op de foto is SRK te zien in een verfijnd zwart pak dat tijdloze charme uitstraalt, terwijl Rihanna elegantie uitstraalde in een perzikensemble, wat haar kenmerkende stijl belichaamt. Omringd door toeschouwers was de synergie tussen de twee beroemdheden voelbaar terwijl ze de dansvloer deelden.

Tijdens haar eerste optreden in India zette Rihanna het podium in vuur en vlam, ze bracht de hits uit als: Diamonds, Where Have You Been, Rude Boy en Pour it Up. Ze liet Indiase filmberoemdheden als Shah Rukh Khan-Gauri Khan, Ranveer Singh-Deepika Padukone, Shreya Ghoshal en Shiamak Davar op haar deuntjes dansen.

Later deelde Janhvi Kapoor een video waarin ze een been schudde met Rihanna in haar nummer Zingaat uit haar debuutfilm Dhadak.

Ondertussen zetten Khans of Bollywood de dansvloer in brand op dag 2 van het pre-huwelijksgala van Anant Ambani en Radhika Merchant op vrijdagavond.

Shah Rukh Khan, Salman en Aamir behaalden de hookstep van het RRR-nummer ‘Naatu Naatu’ van Ram Charan en NTR Jr. SRK, Salman en Aamir kwamen na jaren samen en trakteerden fans met hun opwindende en leuke optreden. De video’s van de gala-avond gingen viraal op social media.

error: Kopiëren mag niet!