Bianca Censori en Ye West dragen matching middelvingers tijdens Paris Fashion Week

Fashionable als ze zijn, zijn Bianca Censori en man Ye West momenteel in Parijs voor Fashion Week, en ook daar blijven ze ons op bijzondere outfits trakteren. Wat ze nu uit de kast trokken? Matching middelvingers. Spraakmakende looks zijn we van Bianca en Ye gewend, maar niet eerder gingen ze voor matching juwelen.

Toen het stel \hun Parijse hotel verliet om zich in al het Fashion Week-geweld onder te dompelen werden ze vastgelegd met matching middelvinger-sieraden.

Waar Bianca ging voor zilveren oorbellen in de vorm van een hand met een opgestoken middelvinger, droeg Ye hetzelfde symbool in de vorm van een hanger aan een ketting.

Het gaat hier niet over custom designs voor het beroemde stel – ook u kunt deze sieraden zo in huis halen, mocht u dat willen. De sieraden van het stel zijn namelijk van het merk Y/PROJECT – de ketting kost 206 euro en de oorbellen 257 euro.

Toen ze het Ritz-Carlton hotel verlieten combineerden ze de juwelen met hun kenmerkende all black outfits, en daarbij droeg Ye het gezichtsbedekkende masker waar hij wel vaker mee wordt gespot. Bianca ging voor een lange leren trenchcoat en was daarmee voor haar doen erg decent gekleed. Eerder werd bekend dat haar ouders haar bijna niet meer zouden herkennen nu ze een relatie met Ye heeft en daardoor enkel nog in spraakmakende outfits ten tonele verschijnt.

error: Kopiëren mag niet!