Rihanna en Mark Zuckerberg op bruiloft van schatrijk stel in India

Rihanna (36) is in India voor het trouwfeest van de zoon van zakentycoon Mukesh Ambani, de rijkste man van het land. Op foto’s in Indiase media is te zien dat de zangeres is gearriveerd in Jamnagar, een stad in het westen van het land. Naast Rihanna is ook Meta-baas Mark Zuckerberg (39) in de stad. Ook hij zou zijn uitgenodigd voor het grootse huwelijksfeest.

De festiviteiten rond het huwelijk tussen Anant Ambani en zijn verloofde Radhika Merchant begonnen afgelopen woensdag en gaan volgens ingewijden nog enkele dagen duren. Rihanna zou speciaal zijn ingevlogen voor een optreden op het pre-huwelijksfeest op vrijdagavond. Het zou verklaren waarom de zangeres van Barbados arriveerde met enkele pallets vol bagage. Mogelijk zitten daar decorstukken in. Als Rihanna optreedt, dan is dat bijna een jaar na haar laatste optreden bij de Oscars in 2023.

Volgens tv-zender India Times zou Rihanna 9 miljoen dollar geboden zijn om te komen optreden. Een ander gepland optreden op het huwelijksfeest is van de Amerikaanse illusionist David Blaine.

Onder de gasten bevinden zich ook bekende namen, zoals Ivanka Trump, de koning van Buthan en Stephen Harper, de voormalige premier van Canada. Ook zijn er bekende Bollywood- en sportsterren uitgenodigd.

De vader van de bruidegom, zakenman Ambani, is bestuursvoorzitter van olie- en telecomgigant Reliance Industries. Volgens Forbes is hij de tiende rijkste persoon ter wereld met een geschat vermogen van 116 miljard dollar, omgerekend ruim 107 miljard euro. De miljardair houdt ervan om grote feesten te geven en daarbij wereldsterren uit te nodigen.

Voor de bruiloft van zijn dochter in 2018 had hij Beyoncé ingehuurd om te komen zingen.

error: Kopiëren mag niet!