Angelina Jolie wil niet dat nieuwe vriendin van Brad Pitt hun kinderen ontmoet

Angelina Jolie (48) wil niet dat de vriendin van haar ex-partner Brad Pitt (60) omgaat met haar kinderen. De scheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie verloopt niet helemaal van een leien dakje.

Er werden meerdere rechtszaken tegen elkaar aangespannen en de twee vechten momenteel nog om de voogdij over hun kinderen. Ondertussen heeft Pitt al twee jaar een relatie met de 36-jarige Ines de Ramon. Zij is de ex-vrouw van acteur Paul Wesley en werkt in de juwelenindustrie. Maar, ze zou volgens de Amerikaanse tabloids nog nooit de kinderen van de acteur ontmoet hebben.

De Ramon zou onlangs zijn ingetrokken bij Pitt, maar moet altijd een twintigtal minuten voor zijn kinderen arriveren het huis uit. Jolie zou het namelijk niet toestaan dat haar kinderen de nieuwe vriendin van Pitt ontmoeten. “Angelina heeft nog steeds veel controle over Brad”, vertelde een bron aan ‘In Touch’. De insider voegde er ook aan toe dat er “geen twijfel” bestaat dat de juwelenontwerpster “de kinderen wil ontmoeten, maar ze weet dat Brad er alles aan moet doen om ze te zien zonder problemen te hebben met Angelina.”

error: Kopiëren mag niet!