Drie drugssmokkelaars in kraag gevat op J.A. Pengelluchthaven

16 kilogram coke totaal op lichamen geplakt

Het Bestrijding Internationale Drugshandel (BID) Team heeft woensdag 27 februari op de J.A. Pengelluchthaven drie passagiers, J.K. (25), J.F. (65) en J.S. (35), die op het punt stonden om naar Nederland te vertrekken, aangehouden. 

De drie probeerden cocaïne naar Nederland te smokkelen en vielen tijdens controlewerkzaamheden van agenten van het BID Team door de mand. Op de lichamen van de drie was cocaïne geplakt met een totaalgewicht van 16 kilogram. 

Samen met de drugs werden de verdachten ter voorgeleiding overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de drugsverdachten hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!