Memory Lane staat garant voor ambiance

Memory Lane is een liveband bestaande uit 6 muzikanten, 5 zangeressen, 1 zanger en een danseres. Het initiatief kwam van een rouwende familie die niet alleen ode wilde brengen aan de grote artiesten van weleer, maar ook aan hun geliefde vader en ex-man John Zeko Nelson.

De band brengt zwingende nummers ten gehore uit het Motown en disco tijdperk met onder andere nummers van the Temptations, Diana Ross & the Supremes en Donna Summer die zijn opgenomen in de setlist van de 90 minuten durende show.

Een van de leadzangeressen en initiatiefnemer is Vivian Black. Zij maakte in de jaren ’90 deel uit van dance-act the Sonic Surfers, met wie zij diverse hits, zoals “Beat of Zen” en “Don’t you give it up”, scoorde in binnen en buitenland.

Vivian heeft ook samengewerkt met Bottyman op een door Fredje studio geproduceerd nummer ‘SunFlower’. Met haar nieuwste track ‘Better safe than sorry’ is Vivian ook te horen op de weer door Fredje studio geproduceerde ‘Mi ati Riddim’.

Met de krachtige zangstemmen van de 6 vocalisten, de glitterjurkjes en pakken, de danspassen staat een avondje Memory Lane garant voor ambiance. Blijven jullie hun volgen op social media.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!