North West is de jongste artieste ooit in ‘The Billboard Hot 100’

North West is de jongste artieste ooit die met een nummer in de Billboard Hot 100 is gekomen. Je leest het goed: de jongste ooit!

De dochter van Kanye West en Kim Kardashian staat namelijk met het nummer TALKING op nummer dertig binnen de lijst. North West debuteerde op haar vaders album Vultures I als artiest.

Op het nummer TALKING is de tienjarige dochter van Kanye en Kim Kardashian te horen, terwijl ze het volgende rapt: “It’s your bestie Miss Westie, don’t try to test me. It’s going to get messy. Just bless me.”

En dat we haar niet moeten “testen” is nu wel duidelijk, want met het nummer heeft ze het record verbroken van jongste artiest binnen de Billboard 100. Kanye en Kim hebben allebei het nieuws gedeeld in hun Instagram Story. Zo reageert Kim trots met “My baby” en emojis. 

error: Kopiëren mag niet!