Na tien jaar is Jennifer Lopez terug, maar muzikaal is er bar weinig veranderd 

This Is Me…Now is, zoals de titel al doet vermoeden, het zusteralbum van This Is Me…Then uit 2002, dat was opgedragen aan haar toenmalige partner, Ben Affleck. De plaat is haar eerste studioalbum sinds A.K.A. uit 2014 en is een knipoog naar het derde studioalbum van de zangeres, This Is Me… Then (2002).

In 2002 bezingt Lopez haar relatie met Ben Affleck. De acteur duikt niet alleen op in de lyrics, maar is ook te zien in de videoclip van de hit Jenny from the Block. Als ultiem bewijs van haar liefde draagt J.Lo ook nog eens een nummer aan hem op, getiteld Dear Ben. De uitgebreide liefdesverklaring kan niet voorkomen dat de relatie in 2004 op de klippen loopt. Maar wat in het vat zit verzuurt niet; in 2021 komen Lopen en Afflec opnieuw bij elkaar.

‘Bennifer’ stapt een jaar later zelfs in het huwelijksbootje. Als kers op de (huwelijks)taart komt er nu dus een vervolg op J.Lo’s ode aan haar beau.

“This Is Me… Then was iets dat ik op dat moment schreef en dat uiteindelijk een moment vastlegde waarop ik voor het eerst echt verliefd werd”, vertelt Lopez in een interview met Billboard.

Dat de twee de relatie jaren later weer hervatten, noemt de zangeres “krankzinnig en ook heel inspirerend”. Opnieuw duikt J.Lo de studio in om het moment vast te leggen. “Ik heb nu iets te zeggen over de liefde waar ik naar op zoek was, namelijk – ik weet zeker dat mensen zich afvragen omdat ik dat deed – bestaat ware liefde? Is dat soort liefde echt? Blijft iets eeuwig bestaan? Toen ik het gevoel had dat ik daar de antwoorden op had, wilde ik dat delen met alle mensen die met mij op deze reis zijn geweest, die mij hebben zien opstaan ​​en vallen.”

In aanloop naar het nieuwe album bracht Lopez in januari al een voorproefje uit in de vorm van de eerste, gloednieuwe single van de plaat, Can’t Get Enough:

error: Kopiëren mag niet!