Surinaamse Badminton Bond organiseert Beginnerstoernooi 2024 

De Surinaamse Badminton Bond houdt zaterdag 24 februari haar jaarlijks terugkerend Beginnerstoernooi. Tijdens dit toernooi krijgen nieuwe spelers de kans om waardevolle wedstrijdervaring op te doen en hun liefde voor de badmintonsport te vergroten. Het Beginnerstoernooi belooft een inspirerende dag te worden, waarin spelers hun vaardigheden kunnen tonen in een ondersteunende en leerzame omgeving. 

Aan het evenement doen 60 spelers mee van 7 badmintonverenigingen. Deze spelers zijn nieuw in de sport en enthousiast om hun eerste stappen te zetten op het badmintonveld. 

Het Beginnerstoernooi wordt gehouden in het Ring Sport Center (RSC) aan de Ringweg Noord. De wedstrijden zijn van 9:00-18:00 uur. 

De Surinaamse Badminton Bond is de nationale sportorganisatie die verantwoordelijk is voor het bevorderen en ontwikkelen van de badmintonsport in Suriname. De bond streeft naar het creëren van mogelijkheden voor spelers van alle leeftijden en niveaus om deel te nemen aan de sport en biedt verschillende evenementen aan om dit te bereiken

error: Kopiëren mag niet!