Osimhen Geeft Napoli Nieuwe Hoop met Gelijkspel Tegen Barcelona

Victor Osimhen speelde een cruciale rol in Napoli’s Champions League-wedstrijd door een belangrijk doelpunt te scoren dat leidde tot een 1-1 gelijkspel tegen Barcelona. Na een periode weg vanwege de African Cup of Nations, markeerde Osimhen zijn terugkeer door Napoli’s gelijkmaker te scoren in de 75ste minuut, na een doelpunt van Barcelona’s Robert Lewandowski in de 60ste minuut. Napoli’s aanvoerder prees Osimhen als een grote speler voor het team. Ondanks een moeilijke periode voor Napoli, met een wisseling van managers slechts 48 uur voor de wedstrijd, gaf Osimhen’s doelpunt het team hoop op voortuitgang in de Champions League. Dit resultaat zet extra druk op Barcelona’s seizoen, waarin verdere teleurstellingen en een potentieel afscheid van coach Xavi onderwerp van gesprek zijn.

error: Kopiëren mag niet!