Messi en Suarez Schitteren bij Overwinning Inter Miami in MLS Seizoensopener

Lionel Messi heeft in de openingswedstrijd van het nieuwe Major League Soccer-seizoen voor Inter Miami een cruciale rol gespeeld met twee assists in de wedstrijd tegen Real Salt Lake, die eindigde in een 2-0 overwinning voor Inter Miami. Messi’s optreden toonde aan dat zijn conditie aan het begin van het seizoen geen probleem vormt. Naast Messi maakte ook Luis Suarez, samen met andere voormalige Barcelona-spelers zoals Sergio Busquets en Jordi Alba, een sterk debuut. Miami’s overwinning werd verzekerd door doelpunten van Robert Taylor en Diego Gomez, beide op assist van Messi. De ploeg toonde kracht en samenhang, wat een positieve start van het seizoen betekent voor het team van coach Gerardo Martino. Met deze winst zet Inter Miami een solide eerste stap in het MLS-seizoen 2024.

error: Kopiëren mag niet!