Mbappé Streeft naar Historische Doelpuntenrecords in Zijn Laatste Seizoen bij PSG

Kylian Mbappé heeft nog twaalf wedstrijden te gaan in de Franse Ligue 1 voordat hij Paris Saint-Germain aan het einde van het seizoen verlaat, met geruchten die wijzen op een overstap naar Real Madrid. Sinds zijn debuut in de competitie bij AS Monaco op 16-jarige leeftijd in 2015, heeft Mbappé 185 doelpunten gemaakt, wat hem tot een van de top tien schutters in de geschiedenis van de Ligue 1 maakt. Hij heeft dit seizoen al 21 doelpunten op zijn naam staan, en wil het record van 200 competitiedoelpunten bereiken voor zijn vertrek. Als topscorer aller tijden van PSG wil Mbappé ook het unieke record vestigen van zes keer op rij topscorer van de Ligue 1 worden. Met PSG stevig aan de leiding voor een twaalfde landstitel, bereidt Mbappé zich voor op een historisch afscheid.

error: Kopiëren mag niet!