Nicki Minaj nodigt Katt Williams uit voor haar Pink Friday 2 World Tour

Nicki Minaj wil wat komedie toevoegen aan haar Pink Friday 2 World Tour, en ze wil dit voorjaar de ‘grappigste man in de showbusiness’ mee op pad nemen. Tijdens een Instagram Live maandagm vroeg Nicki de Barbz om de aandacht van Katt Williams te trekken om te zien of hij voor een bepaalde prijs bereid zou zijn mee te doen aan haar tour.

‘Ik weet dat dit de drukste man in de showbusiness is’, begon ze.  ‘Ik weet dat hij rijk is. Ik weet dat hij de grappigste man in de showbusiness is. Kunnen jullie Katt Williams bellen en hem vragen wat zijn prijs zou zijn… om deel uit te maken van de Pink Friday 2 Gag City Tour?’

Williams moet nog reageren op het verzoek van Minaj, maar het lijkt erop dat dit een vrijwel onmogelijke opgave zal zijn, aangezien de komische legende momenteel tot half mei op zijn eigen The Dark Matter Tour is. Op dat moment rondt Nicki haar Noord-Amerikaanse dates af voordat ze naar het buitenland vertrekt voor het Europese deel van haar wereldtournee, die de Queen-rapper de zomer in zal nemen.

Williams is doorgegaan met het momentum dat werd gegenereerd door zijn virale Club Shay Shay-interview met NFL Hall of Famer Shannon Sharpe, dat sinds de release in januari ongeveer 60 miljoen views op YouTube heeft opgeleverd.

Hoewel de openers van Nicki’s tour nog volledig moeten worden aangekondigd, zal Monica deel uitmaken van de Noord-Amerikaanse etappe, die ze eerder deze maand onthulde tijdens een optreden in The Jennifer Hudson Show. “Ik krijg de kans om al deze steden te bezoeken die zoveel voor mij betekenen”, zei ze. “Atlanta natuurlijk, New Orleans [en] Nashville. We komen naar elke stad die we maar kunnen. Ik ben Nicki erg dankbaar, want zij is een van die mensen die altijd zei: ‘Monica betekende alles voor mijn jeugd.’”

Het vervolg op Pink Friday 2 van Nicki Minaj verscheen in december en debuteerde bovenaan de Billboard 200 met in totaal 228.000 albumeenheden in de eerste week. Haar arena-tour staat voor de deur en zal op 1 maart van start gaan in Oakland, Californië.

error: Kopiëren mag niet!