Dakota Johnson geniet van de zon met haar vriend Chris Martin

Dakota Johnson en Chris Martin houden elkaars hand vast tijdens een uitje naar Mexico, dagen nadat Madame Web is geopend.

Dakota Johnson en Chris Martin zijn sinds 2017 aan het daten. De Madame Web-ster, 34, werd maandag samen met Martin, 46, op het strand van Puerto Vallarta, Mexico gezien. Het paar werd hand in hand gefotografeerd terwijl ze samen het water in waadden, slechts enkele dagen nadat Johnson’s Spider-Man-gerelateerde superheldenfilm op Valentijnsdag in de bioscoop verscheen.

Johnson en de leadzanger van Coldplay begonnen te daten in 2017, enige tijd nadat Martin zich in 2014 ‘bewust loskoppelde’ van zijn ex-vrouw Gwyneth Paltrow en hun scheiding in 2016 rondde.

Het stel maakte hun eerste publieke optreden samen tijdens de herfstcollectie 2018 van Stella McCartney evenement in januari 2018. Enkele jaren na hun relatie blijft het stel privé over hun liefdesleven en lijkt het erop dat ze een groot deel van hun tijd samen thuis in Malibu, Californië doorbrengen.

Johnson heeft samengewerkt met Martin en Coldplay als regisseur van de videoclip voor hun nummer uit 2020. Cry Cry Cry”, en het paar brengt ook tijd door met Martins ex Paltrow, 51, en haar man Brad Falchuk. ‘We zijn eigenlijk heel goede vrienden’, vertelde Paltrow haar Instagram-volgers over haar relatie met Johnson tijdens een vraag-en-antwoordsessie die ze in oktober 2023 hield. ‘Ik hou zoveel van haar. Ze is een schattig, geweldig persoon.’

De vakantie van Johnson en Martin in Mexico komt nadat Madame Web – met Johnson in de hoofdrol als paramedicus uit New York City die helderziende vermogens verkrijgt – na de opening afgelopen woensdag $ 25,8 miljoen opbracht, wat tussen vrijdag en zondag $ 15,1 miljoen opleverde aan de binnenlandse kassa en nog eens $ 25,7 binnenhaalde.

error: Kopiëren mag niet!