Killer Mike toegevoegd aan de line-up van Newport Folk Festival 2024

Newport Folk Festival keert terug naar Fort Adams Park voor de 2024, 65e jubileumeditie op 26 en 28 juli, en zoals gebruikelijk is geworden voor het festijn, hebben ze de line-up de afgelopen weken artiest voor artiest uitgerold.

Onlangs hebben ze aangekondigd dat Killer Mike naar Newport gaat, waar hij op zaterdag (22 juli) zal optreden, samen met Gillian Welch en David Rawlings, en Reyna Tropical.

Ook dit jaar treden Adrianne Lenker en Guster, op vrijdag, op, en Sierra Ferrell op zondag.

De toevoeging van Killer Mike aan de line-up volgt op zijn arrestatie bij de Grammy’s, waar hij het beste rapalbum won voor MICHAEL, en de beste rapprestatie en het beste rapnummer voor ‘Scientists & Engineers’ met André 3000, Future en Eryn Allen Kane. Hij werd zonder borgtocht vrijgelaten en zei dat hij ‘het grootste vertrouwen had dat ik uiteindelijk zal worden vrijgesproken van alle wangedrag’.

error: Kopiëren mag niet!