Kanye West, Playboi Carti en Rich the Kid geven gepersonaliseerde Inter Milan-shirts cadeau tijdens wedstrijd

Kanye West, Playboi Carti en Rich the Kid gingen naar de wedstrijd van Inter Milan tegen Atlético de Madrid in Italië. Tijdens de wedstrijd vafgelopen an dinsdag kregen de drie artiesten op maat gemaakte Inter Milan-shirts met hun naam op de achterkant.

Inter Milaan won de wedstrijd met 1-0.

Zoals gewoonlijk droeg Ye een zwart masker en werd hij vergezeld door zijn vrouw, Bianca Censori. Ty Dolla Sign en Jaden Smith waren ook aanwezig. Zowel Carti als Rich verschenen op Yeezy en Ty’s gezamenlijke project Vultures 1, waarbij Carti te zien was op de nummers “Fuk Sumn” met Travis Scott, en Carti en Rich samen op “Carnival”.

Deze week debuteerde Vultures 1 op nummer 1 in de Billboard 200-hitlijst, met 148.000 equivalente albumeenheden in de eerste week die eindigde op 15 februari. “Het is een mooie tijd”, vertelde Ye exclusief aan Complex over de onderscheiding.

Met Vultures 1 heeft de Donda-rapper zijn elfde album in de hitlijsten geland, terwijl het project Ty’s eerste is. Ye is nu verbonden met Bruce Springsteen en Barbra Streisand met elk elf nummer 1-albums.

error: Kopiëren mag niet!