Jay-Z is blijkbaar een fan van Judge Judy

Bradley Cooper zegt, dat Jay-Z naar ‘Judge Judy’ keek toen hij bij Beyoncé was voor de ‘A Star Is Born’-bijeenkomst. Beyoncé was een jaar aan de film gehecht voordat ze vertrok vanwege haar zwangerschap. Bradley Cooper deelde deze onthulling in een interview met de SAG-AFTRA Foundation, waar hij uitlegde hoe hij in 2018 ‘A Star is Born’ ging regisseren.

Na het succes van American Sniper uit 2014, waarin Cooper de hoofdrol speelde en als producer fungeerde, ging hij naar Greg Silverman om A Star is Born te pitchen. De filmproducent zei toen tegen Cooper:

“Als je het voor minder dan 25 miljoen dollar kunt redden en je kunt Beyoncé krijgen, dan zal ik het doen.” “Ik ging naar het huis van Beyoncé en Jay-Z keek naar Judge Judy, dat herinner ik me nog. Ik maak geen grapje. En ik werd gek”, legde Cooper uit. “Ze was ongelooflijk en hij ook, en we hebben het een jaar lang samen ontwikkeld. Ik bedoel, ze is een van de grootste mensen aller tijden. Toen ging dat niet door.”

In oktober 2012 meldde Variety dat Bey de hoofdrol zou spelen, Esther Blodgett, maar vanwege haar zwangerschap moest stoppen met het project. Clint Eastwood stond destijds aan het roer van ‘A Star is Born’ en had Cooper benaderd om de hoofdrol te spelen. Eastwood verliet later zijn rol als producer en regisseur – rollen die Cooper later op zich nam.

Nadat Beyoncé de cast had verlaten, probeerde Cooper Adele binnen te halen voor de hoofdrol, voordat hij op Lady Gaga belandde. De film ontving acht nominaties tijdens de Oscars van 2019, waarmee de film de Academy Award voor Best Original Song voor ‘Shallow’ mee naar huis nam. 

error: Kopiëren mag niet!