Inhaalmanoeuvre op Indira Gandhiweg leidt tot kettingbotsing en diverse gewonden

In de vroege ochtend van donderdag 22 februari, omstreeks 00.21 uur, ontving het politiebureau De Nieuwe Grond de melding van het Command Center dat er een aanrijding had plaatsgevonden op de Indira Ghandiweg ter hoogte van de Welgedacht C Weg waarbij sprake zou zijn van gewonden.

Bij de aanrijding waren een Toyota Blade, Toyota Noah, Toyota Porte en een Toyota Vitz betrokken. 

Uit het politieonderzoek is gebleken dat de bestuurders van de Toyota Porte, Toyota Noah en Toyota Blade over de Indira Gandhiweg reden, vanuit de richting van Latour en rijdend richting Lelydorp, met dien verstande dat de Toyota Blade achteraan reed. De Toyota Vitz reed in de tegenovergestelde richting.

Gekomen ter hoogte van de Welgedacht C Weg, haalde de bestuurder van de Toyota Blade zijn voorrijders in, maar hield geen rekening met het verkeer uit tegenovergestelde richting, waaronder de Toyota Vitz. Hij probeerde bij het zien van de tegenligger in te voegen tussen de Porte en Noah, maar kwam toch in botsing met de Vitz en Noah. 

Door de botsing slingerde de Noah en kwam vervolgens in botsing met de Porte.

In de Toyota Blade zaten vier mede-inzittenden, die letsels hebben opgelopen, waaronder de bestuurder die zware letsels opliep. Hij werd in een ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De bestuurders van de Toyota Noah  Vitz en Porte klaagden allen van pijn en zij werden met een visum verwezen  naar de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling.

Alle bestuurders waren in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en vertoonden geen teken van dronkenschap.

Gezien de schade aan de voertuigen werden ze door de politie weggesleept.

error: Kopiëren mag niet!