Dronken 50-jarige man tracht zijn vrouw, dochter en schoonmoeder te vermoorden

De 50 jarige M.M. is zondag 18 februari door de politie van bureau Livorno inverzekering gesteld voor poging tot moord, poging tot doodslag, mishandeling en bedreiging op- en van zijn vrouw, dochter en schoonmoeder.

M,M. kwam die zondag in beschonken toestand thuis. Hij vroeg zijn 18-jarige dochter naar haar muziekbox om muziek af te spelen. Nadat zij hem zei, dat de batterijen van de box leeg waren, nam hij de box en gooide die op de vloer totdat het in stukjes uit elkaar viel. Hierna gooide hij een deel van de muziekbox op zijn vrouw, die hem vroeg waarmee hij bezig was. 

Nadat hij haar kenbaar maakte het huis af te zullen branden, pakte zijn vrouw de huistelefoon om de politie in te schakelen. Toen hij dat zag, pakte hij een keukenmes en sneed de telefoonkabel door. Vervolgens drukte hij zijn vrouw tegen de muur en probeerde hij haar in haar buikstreek te verwonden.

Nadat zij zichzelf uit de greep had bevrijd, rende ze naar de woning van haar 81-jarige moeder, die gedeeltelijk verlamd is, achterna gezeten door M.M. 

Op de vraag van de moeder wat hij daar deed gaf hij de moeder twee ferme klappen in haar gezicht, hield het mes tegen haar keel en probeerde hij haar hand daarna met het mes te snijden. Zijn vrouw vroeg hem met zijn handelingen te stoppen en de woning te verlaten. 

Daarna ging de man terug naar huis waar hij zijn dochter met de dood bedreigde en vernielingen aanbracht door in het bankstel met het mes te snijden.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd de verdachte M.M. in verzekering gesteld. De zaak wordt verder onderzocht door de politie van bureau Livorno.

error: Kopiëren mag niet!