Weekendje bij Christina Aguilera logeren? Droom van fans kan werkelijkheid worden

Een logeerpartijtje bij Christina Aguilera in haar gigantische woning in Las Vegas, het zal voor veel fans een droom zijn. Voor een groepje mensen blijft het niet bij een droom: de zangeres nodigt via Airbnb vier gasten uit die binnenkort bij haar thuis het weekend mogen spenderen. En dat slaapfeestje behelst veel meer dan alleen een verblijf in haar stulpje.

De 43-jarige Aguilera kondigt dinsdag op Instagram – waarop ze 9,3 miljoen volgers uit de hele wereld heeft – aan dat zij host op Airbnb zal worden.

‘Ik organiseer een sexy weekend in Sin City voor jou en je vrienden op Airbnb’, schrijft ze bij meerdere foto’s, waarop zij zelf, maar ook haar extravagante huis te zien zijn. In een persbericht van het verhuurplatform valt te lezen dat de Genie in a bottle-zangeres haar villa in Las Vegas beschikbaar stelt voor vier gasten voor twee nachten van 29 februari tot 2 maart.

Het verblijf is gratis, al zijn de geluksvogels die worden geselecteerd voor het logeerpartijtje wel zelf verantwoordelijk voor hun reis van en naar Las Vegas.

De wereldster maakt ook tijd vrij voor haar vier gasten. Zo staat er een onderonsje op de planning met lekkere hapjes en drankjes en krijgen fans de tijd om op de foto te gaan met hun idool. Daarnaast wordt er door de beroemde choreograaf Sarah Mitchell een workshop burlesque gegeven, zal er een boudoir fotoshoot worden gehouden, krijgen de gasten erotische middelen van haar seksspeeltjeslijn, wordt er gegeten in het favoriete restaurant van Aguilera én staat het glamourteam van de zangeres klaar om de gasten in de make-up te zetten. En niet te vergeten: er zijn vip-plaatsen gereserveerd voor de show van Aguilera in Las Vegas.

Om fans alvast voor te bereiden op het mogelijke slaapfeestje, wordt een inkijkje gegeven in de enorme villa van Aguilera. En daar ontbreekt het niet aan luxe.

De woonkamer is stijlvol ingericht, evenals de keuken en slaapkamers. Om dan zijn er nog het zwembad en het uitzicht over de stad. Fans kunnen vanaf 22 februari om 19.00 uur een aanvraag indienen om in het huis te verblijven. Het verhuurplatform hoopt door de samenwerking met de zangeres andere mensen te inspireren om ook als ‘host’ aan de slag te gaan. De zangeres is overigens niet de eerste die haar huis beschikbaar stelt voor fans. Het Nederlandse topmodel Romee Strijd ging haar al voor.

error: Kopiëren mag niet!