Esha Deol’s eerste publieke optreden op luchthaven van Goa na aankondiging van scheiding

Eerder deze maand kondigden actrice Esha Deol en zakenman Bharat Takhtani hun scheiding aan, na elf jaar huwelijk. Deol maakte maandag haar eerste publieke optreden op de luchthaven, dagen nadat ze het nieuws had aangekondigd over haar scheiding van echtgenoot Bharat Takhtani.  De Dhoom-ster werd op het vliegveld gezienin een witte top en een spijkerbroek. 

Ze had ook een hoed op terwijl ze zich naar de ingang begaf. Toen de paparazzi op het vliegveld aan de actrice vroegen hoe het met haar ging, antwoordde ze: “Main theek hoon (met mij gaat het goed).” 

Later op de dag werd de actrice gezien toen ze het vliegveld van Goa verliet. 

Esha Deol is in Goa om vermoedelijk de bruiloft van Rakul Preet Singh en producer Jackky Bhagnani bij te wonen.

Het stel maakte het nieuws bekend aan hun fans en volgers door een gezamenlijke verklaring af te geven waarin stond: “We hebben wederzijds en in der minne besloten uit elkaar te gaan. Door deze overgang in ons leven blijven het welzijn en het welzijn van onze twee kinderen onze hoogste prioriteit. Wij verzoeken u vriendelijk onze privacy gedurende deze periode te respecteren.”

Geruchten over scheiding rond Deol en Takhtani begonnen toen Bharat afwezig was op de 75e verjaardag van Hema Malini. Het grote evenement werd bijgewoond door alle familieleden en de who’s who van Bollywood, waaronder Rekha, Jaya Bachchan, Salman Khan, Madhuri Dixit, Juhi Chawla, Raveena Tandon, Rani Mukerji, Vidya Balan en Rakesh Roshan.

Esha en Bharat trouwden in 2012 in Mumbai. Ze zijn ouders van twee dochters, Radhya en Miraya. Op het werkfront staat Esha Deol bekend om haar werk in films als Dhoom, No Entry en Yuva.

error: Kopiëren mag niet!