Twee buren bedreigen en verwonden elkaar met schroevendraaier

De politie van Livorno heeft maandag 12 februari de 43-jarige R.H. en de 37=jarige C.O., buren van elkaar, ingesloten voor poging tot doodslag, zware mishandeling en bedreiging.

De buurmannen waren enkele jaren bevriend met elkaar, echter de vriendschap werd beëindigd, omdat R.H. vond dat C.O. agressief gedrag vertoonde. 

Op die bewuste dag stond C.O. op zijn inrit bier te drinken en naar muziek te luisteren toen R.H. langs liep. R. vond dat C. “odo’s” voor hem zong en zei hem daarmee te stoppen. Hierna dreigde C. zijn buurman dood te zullen maken, waarop R. een houwer tevoorschijn haalde om hem af te schrikken.

Nadat C.O. later op de dag weer bedreigende uitlatingen deed, ging R.G. naar zijn buurman en vroeg hem om rekenschap. Bij die gelegenheid haalde C.O. een schroevendraaier tevoorschijn en verwondde hij R.G. daarmee aan zijn sleutelbeen, linker- en achterzijde van zijn hals en zijn mond. 

Beide mannen deden daarna aangifte bij de politie, waarna zij werden aangehouden ter voorgeleiding.

De politie van bureau Livorno onderzoekt de zaak verder.

error: Kopiëren mag niet!