24-jarige man aangehouden voor verduistering IPhone

Op donderdag 18 februari 2024 reed Agenten van politiebureau Geyersvlijt reden 18 februari naar de Nengrekopoestraat voor een melding van verduistering van een Apple IPhone 12.

Ter plaatse troffen de agenten de 24 jarige R.J. aan die verklaarde, dat hij de IPhone 12 ter verkoop had gezet op Facebook. Nadat een koper hem liet weten, dat hij de telefoon zou kopen, reed hij samen met zijn zusje naar de Nengrekopoestraat en troffen de “koper” aan voor een appartementencomplex. Hij zette vervolgens de telefoon terug naar fabrieksinstelling, nadat hij en de “koper” overeen waren gekomen over de verkoop. 

Daar de “koper” hem doorgaf dat hij de telefoon voor zijn vriendin zou kopen, mocht de “koper” de telefoon aan zijn vriendin tonen die in het appartementencomplex was. Maar, vervolgens kwam de “koper” niet meer terug. Uit onderzoek is gebleken dat dergelijke gevallen zich al 4 keer hebben voorgedaan voor het complex.

Na speurwerk van het Regio Bijstandsteam Paramaribo werd de 24=jarige R.M. in beeld gebracht en op zijn woonadres aangehouden. Bij een onderzoek in de woning trof de politie een groene bromfiets aan waarvan hij de herkomst niet kon verklaren.

Na overleg met het Openbaar Ministerie werd R.M. in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze wordt gedaan door de politie van bureau Geyersvlijt.

error: Kopiëren mag niet!