Man ziet een man lopen die bij hem gestolen kleding en schoenen draagt

De politie van bureau Geyersvlijt heeft maandag 12 februari de 68-jarige C.M. in verzekering gesteld nadat een man die aangifte had gedaan van een inbraak hem in de Wilhelminastraat had gesignaleerd met de bij hem gestolen kleding en schoeisel aan zijn lijf.

In december 2023 had de aangever, M.S., aangifte van diefstal door inbraak en vernieling gedaan waarbij schoenen, kledingstukken, levensmiddelen, een tv en $700 uit zijn woning waren gestolen. Ook vernielde de verdachte opzettelijk enkele schroten van de muur. 

Deze handelingen zijn op de camerabeelden van de aangever vastgelegd.

Bij zijn voorgeleiding kon de verdachte C.M. de herkomst van de goederen niet verklaren. De politie van bureau Geyersvlijt onderzoekt de zaak verder.

error: Kopiëren mag niet!