Jennifer Lopez komt naar Tampa – Haar albumhoezen zijn ontworpen met hulp van artiest uit Bay Area

Kaartjes om haar deze zomer in de Amalie Arena te zien spelen, gaan vrijdag in de verkoop. Jenny from the block komt naar Tampa. Vorige week kondigde de Grammy-genomineerde iconische singer-songwriter, danseres en actrice een grote tour aan achter een nieuw album, This Is Me… Now, dat afgelopen weekend werd uitgebracht in combinatie met een nieuwe Amazon Original-film.

En mee op pad was de in Tampa gevestigde kunstenaar en ontwerper Joel Cook, die ook deel uitmaakte van het team dat in 2022 een Grammy-nominatie voor het Best Recording Package verdiende voor zijn werk aan Voyeurist van de lokale heavy-metalband Underoath. Het bedrijf van de 43-jarige, Obelus Era, werkte aan de visuele identiteit voor Lopez’s This Is Me… Now-tijdperk, inclusief de zes verschillende albumhoezen.

“Ik heb afgelopen zomer met Jennifer en haar managementteam in Beverly Hills samengewerkt om de algehele esthetiek, sfeer en iconografie te creëren”, vertelde Cook, creatief directeur bij Obelus Era, vorige week aan Creative Loafing Tampa Bay. “We werkten samen met fotograaf Norman Jean Roy op het gebied van fotografie. Nate Utesch van het Obelus-team ontwierp branding, typografie, iconen en kleur op basis van de creatieve richting van Jennifer en mijzelf. Alle branding is verwerkt in de Prime-film die vandaag in première gaat en de touraankondiging.”

In het Orpheum Theatre in Los Angeles zong Lopez deze week voor het eerst muziek van het album tijdens een Apple Music Live Event met onder meer een interview door Zane Lowe.

“Het is niet alleen persoonlijk, het is mijn hele hart bij de was. Het is mijn hele hart in de lucht, en nu de ether”, zei Lopez tegen Lowe. “En ik heb echt het gevoel dat, toen ik de muziek deelde, ik niet alleen muziek deelde, ik deelde een gevoel, een boodschap, een groter idee over, en daarom eindigde het voor mij niet bij de muziek.”

error: Kopiëren mag niet!