Anushka Sharma en Virat Kohli verwelkomen zoon Akaay

Anushka Sharma en Virat Kohli kregen in 2021 hun eerste kind Vamika. Ze hielden het nieuws over de tweede zwangerschap van de acteur echter verborgen. Anushka Sharma en Virat Kohli verrasten iedereen met het nieuws van hun tweede kind.  Hoewel geruchten over de tweede zwangerschap van de actrice al geruime tijd de ronde deden op internet, heeft het stel dit nooit toegegeven.

Dinsdag maakten de twee in een gezamenlijke verklaring de komst van de kleine bekend. Het echtpaar noemt hun zoontje Akaay, geboren op 15 februari. Ze zeiden: “Met overvloedig geluk en ons hart vol liefde, zijn we blij iedereen te kunnen informeren dat we op 15 februari onze babyjongen Akaay, Vamika’s kleine broertje, hebben verwelkomd in deze wereld! Wij zoeken uw zegeningen en goede wensen in deze mooie tijd in ons leven. Wij verzoeken u vriendelijk om op dit moment onze privacy te respecteren.  Liefde en dankbaarheid, Virat en Anushka.”

Kort nadat ze het bericht hadden gedeeld, namen verschillende beroemdheden via het commentaargedeelte contact op om het stel te feliciteren. Onder hen waren onder meer Ranveer Singh, Sonam Kapoor, Rakul Preet Singh, Shweta Bachchan en Huma Qureshi.

De Hindustan Times was een van de eersten die berichtte over de tweede zwangerschap van Anushka Sharma, die ze verborgen hield. Een bron zei: “Anushka verwacht haar tweede kindje. Net als de vorige keer zullen ze het nieuws in een later stadium formeel met de wereld delen.”

error: Kopiëren mag niet!