Deepika Padukone en Ranveer Singh verwachten hun eerste kind

Acteurskoppel Deepika Padukone en Ranveer Singh verwachten naar verluidt hun eerste kind. Volgens een bron van The Week zit Deepika in haar tweede trimester. Volgens het artikel waren er speculaties dat Deepika mogelijk zwanger was, omdat ze haar middenrif zou hennen verborgen op de rode loper van de 77e BAFTA.

Deepika droeg voor het evenement een glanzende sari en op maat gemaakte sieraden van Sabyasachi Mukherjee. 

Ranveer Singh en Deepika trouwden op 14 november 2018 aan het Italiaanse Comomeer, na een relatie van zes jaar. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst op de sets van Sanjay Leela Bhansali’s romantische film Goliyon Ki Rasleela Ram-Leela. Ze speelden later ook in Bajirao Mastani en Padmaavat.

Vorig jaar november vierden Ranveer en Deepika hun vijfde huwelijksverjaardag in België. In januari van dit jaar werd Deepika tijdens een gesprek met Vogue Singapore gevraagd of moeder worden ‘iets is waar ze naar uitkijkt’. Deepika Padukone zei: “Absoluut.  Ranveer en ik zijn dol op kinderen. We kijken uit naar de dag waarop we ons eigen gezin zullen stichten.”

Over haar ouders zei ze: “Als ik de mensen ontmoet met wie ik ben opgegroeid – mijn tantes, ooms, familievrienden – zeggen ze altijd dat ik geen spat veranderd ben. Dat zegt veel over onze opvoeding… In deze branche laten we ons gemakkelijk meeslepen door roem en geld. Maar niemand behandelt mij thuis als een beroemdheid. Ik ben in de eerste plaats een dochter en een zus. Ik wil niet dat dat verandert. Mijn familie houdt mij met beide benen op de grond en Ranveer en ik hopen onze kinderen dezelfde waarden bij te brengen.”

Deepika was onlangs te zien in de actie-thriller film Fighter tegenover Hrithik Roshan. In de film speelden ook Anil Kapoor, Karan Singh Grover en Akshay Oberoi in centrale rollen.

Ze zal de volgende keer samen met Prabhas te zien zijn in de sciencefiction-actiethriller Kalki 2898 AD. In de film, begeleid door Nag Ashwin, speelt ook Amitabh Bachchan en zal op 9 mei 2024 in de bioscoop te zien zijn. Ranveer zal te zien zijn in de rol van Simmba in Rohit Shetty’s politiedrama Singham Again. Verder spelen Deepika, Ajay Devgn, Akshay Kumar, Tiger Shroff, Arjun Kapoor en Kareena Kapoor. Ranveer zal ook headliner zijn op Don 3 van Farhan Akhtar, die in 2025 uitkomt. 

error: Kopiëren mag niet!