VS: Trump introduceert eigen schoenenlijn

De Amerikaanse oud-president Donald Trump lanceert een eigen sneakerlijn. Dat maakte hij zaterdag bekend tijdens het Sneakercon evenement in Philadelphia. 

De lancering komt een dag nadat hij en zijn bedrijven een flinke boete opgelegd kregen van bijna 355 miljoen dollar, zo schrijft de Amerikaanse nieuwssite CNN. 

De schoen genaamd ’Never Surrender-High-Tops’ is glanzend goud met een Amerikaanse vlag op de achterkant. De schoenen worden op een nieuwe website aangeboden voor 399 Amerikaanse dollar. De site biedt ook een nieuw parfum aan voor 99 dollar genaamd ’Victory47’. 

Trump stelt zich opnieuw verkiesbaar voor de presidentsverkiezingen in het najaar van 2024. Mocht hij herkozen worden, dan wordt hij de 47e president van de Verenigde Staten, zo schrijft persbureau AP. 

De schoen is volgens Trump een project waar hij al ruim dertien jaar aan werkt. Hij is zelf overtuigd dat de schoen een enorm succes wordt. De sneaker is volgens de site ’geen politieke zet en heeft niets te maken met de politieke campagne van Trump’.

error: Kopiëren mag niet!