De Avondvierdaagse verschoven naar 2025

De Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS) heeft aangekondigd dat de 60ste editie van de Surinaamse Avondvierdaagse (AVD) zal plaatsvinden van 23 tot en met 26 april 2025, als gevolg van de huidige sociale en economische uitdagingen in het land.

Deze beslissing is genomen om alle betrokkenen voldoende tijd te geven om zich voor te bereiden op dit grootste evenement. Als gevolg hiervan zal er dit jaar geen AVD zijn, maar in september organiseert de BVSS wel een alternatief tweedaags evenement. Verdere details over dit evenement en het thema van de AVD 2025 zullen later worden bekendgemaakt.

Het bestuur van de BVSS staat open voor suggesties en adviezen om de kwaliteit van de AVD te behouden en te verbeteren. Dit uitstel nadrukt de toewijding van de BVSS om een onvergetelijke ervaring te creëren die de eenheid en veerkracht van Suriname viert, zo laat de organisatie weten.

De Avondvierdaagse staat bekend als een moment van nationale trots, waarbij deelnemers uit alle hoeken van het land en zelfs uit het buitenland samenkomen om te wandelen, te feesten en te genieten van de rijke culturele uitdrukkingen van Suriname. Het uitstel naar 2025 biedt alle betrokkenen de kans om terug te komen met een evenement dat sterker en feestelijker is dan ooit tevoren.

CS

error: Kopiëren mag niet!