Jennifer Lopez’s vest, een stijlvol alternatief 

Als je de jassen beu bent, heeft Jennifer Lopez ons zojuist herinnerd aan een stijlvol alternatief dat je over truien, blouses en tops kunt dragen. De zangeres arriveerde voor haar gastoptreden in Saturday Night Live, gekleed in een lang grijs vest, dat ze over een doorzichtig zwart topje en een geplooide broek droeg. Ze stylede de look met elegante turquoise handschoenen, een zonnebril en plateauzolen.

Dit is niet de eerste keer dat Lopez een mouwloze stijl rockt: in januari koos ze voor een cropped puffervest in een trendy beige tint, die ze droeg met een wijde jeans en bruine laarsjes. 

Haar recente lange vest is een ideale keuze als tussenseizoenskleding, omdat het licht van gewicht is en toch optimale bed. Dit populaire vest is gemaakt van gebreid materiaal dat door een vijfsterrenrecensent ‘zacht’ en ‘warm’ werd genoemd en heeft een elegant gedrapeerd ontwerp waar Jennifer Garnerz fan van is. Het vest heeft een licht relaxte pasvorm, waardoor je het gemakkelijk over dunnere tops, leggings, jeans en meer kunt dragen.

Bonus: het heeft zelfs twee functionele zakken aan de zijkanten.  Naast grijs is het verkrijgbaar in zeven kleuren, zoals zwart, mosterd, marineblauw en bordeauxroodekking biedt dankzij het lange silhouet. 

error: Kopiëren mag niet!